Corporate Social Responsibility
Informacje ogólne
Kod przedmiotu: | 2600-MFS-CSR-Host | Kod Erasmus / ISCED: |
04.0
![]() ![]() |
Nazwa przedmiotu: | Corporate Social Responsibility | ||
Jednostka: | Wydział Zarządzania | ||
Grupy: |
Przedmioty dla studentów Master in Food Systems - 2 rok, zima |
||
Punkty ECTS i inne: |
4.00 ![]() |
||
Język prowadzenia: | angielski | ||
Rodzaj przedmiotu: | obowiązkowe |
||
Tryb prowadzenia: | w sali |
Zajęcia w cyklu "Semestr zimowy 2021/22" (zakończony)
Okres: | 2021-10-01 - 2022-02-20 |
![]() |
Typ zajęć: |
Wykład, 30 godzin ![]() |
|
Koordynatorzy: | Agnieszka Wiśniewska | |
Prowadzący grup: | Marcin Żemigała | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: | Egzamin | |
Tryb prowadzenia: | zdalnie |
Zajęcia w cyklu "Semestr letni 2021/22" (w trakcie)
Okres: | 2022-02-21 - 2022-06-15 |
![]() |
Typ zajęć: |
Wykład, 30 godzin ![]() |
|
Koordynatorzy: | Agnieszka Wiśniewska | |
Prowadzący grup: | Marcin Żemigała | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: | Egzamin | |
Rodzaj przedmiotu: | obowiązkowe |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Warszawski.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Warszawski.