Market Research
Informacje ogólne
Kod przedmiotu: | 2600-MFS-MP |
Kod Erasmus / ISCED: |
04.0
|
Nazwa przedmiotu: | Market Research |
Jednostka: | Wydział Zarządzania |
Grupy: |
Przedmioty dla studentów Master in Food Systems - 2 rok, lato |
Punkty ECTS i inne: |
21.00
|
Język prowadzenia: | (brak danych) |
Rodzaj przedmiotu: | obowiązkowe |
Zajęcia w cyklu "Semestr letni 2022/23" (zakończony)
Okres: | 2023-02-20 - 2023-06-18 |
![]() |
Typ zajęć: |
Projekt, 15 godzin
|
|
Koordynatorzy: | Agnieszka Wiśniewska | |
Prowadzący grup: | Edyta Barmentloo | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: | Zaliczenie | |
Rodzaj przedmiotu: | obowiązkowe |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Warszawski.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Warszawski.