Market Research
Informacje ogólne
| Kod przedmiotu: | 2600-MFS-MP |
| Kod Erasmus / ISCED: |
04.0
|
| Nazwa przedmiotu: | Market Research |
| Jednostka: | Wydział Zarządzania |
| Grupy: |
Przedmioty dla studentów Master in Food Systems - 2 rok, lato |
| Punkty ECTS i inne: |
21.00
|
| Język prowadzenia: | (brak danych) |
| Rodzaj przedmiotu: | obowiązkowe |
Zajęcia w cyklu "Semestr letni 2024/25" (zakończony)
| Okres: | 2025-02-17 - 2025-06-08 |
Przejdź do planu
PN PRO
WT ŚR CZ PT |
| Typ zajęć: |
Projekt, 15 godzin
|
|
| Koordynatorzy: | Agnieszka Wiśniewska | |
| Prowadzący grup: | Edyta Barmentloo | |
| Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
| Zaliczenie: | Zaliczenie | |
| Rodzaj przedmiotu: | obowiązkowe |
|
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Warszawski.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Warszawski.
