Master Thesis Seminar
Informacje ogólne
Kod przedmiotu: | 2600-MFS-SEM |
Kod Erasmus / ISCED: | (brak danych) / (brak danych) |
Nazwa przedmiotu: | Master Thesis Seminar |
Jednostka: | Wydział Zarządzania |
Grupy: |
Przedmioty dla studentów Master in Food Systems - 2 rok, lato |
Punkty ECTS i inne: |
3.00
|
Język prowadzenia: | (brak danych) |
Rodzaj przedmiotu: | obowiązkowe |
Tryb prowadzenia: | zdalnie |
Zajęcia w cyklu "Semestr letni 2023/24" (zakończony)
Okres: | 2024-02-19 - 2024-06-16 |
Przejdź do planu
PN SEM
WT ŚR CZ PT |
Typ zajęć: |
Seminarium, 30 godzin
|
|
Koordynatorzy: | Agnieszka Wiśniewska | |
Prowadzący grup: | Magdalena Marczewska | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: | Zaliczenie | |
Rodzaj przedmiotu: | seminaria magisterskie |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Warszawski.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Warszawski.