Prawo bezpieczeństwa żywności i bezpieczeństwa żywnościowego
Informacje ogólne
Kod przedmiotu: | 2200-8K17bS |
Kod Erasmus / ISCED: | (brak danych) / (brak danych) |
Nazwa przedmiotu: | Prawo bezpieczeństwa żywności i bezpieczeństwa żywnościowego |
Jednostka: | Wydział Prawa i Administracji |
Grupy: |
Przedmioty dla studiów administracyjnych I stopnia (nowy program) III rok Przedmioty kierunkowe dla studiów administracyjnych I stopnia (nowy program) |
Punkty ECTS i inne: |
4.00
|
Język prowadzenia: | (brak danych) |
Rodzaj przedmiotu: | uzupełniające |
Tryb prowadzenia: | w sali |
Zajęcia w cyklu "Semestr letni 2024/25" (zakończony)
Okres: | 2025-02-17 - 2025-06-08 |
Przejdź do planu
PN WT ŚR CZ PT |
Typ zajęć: |
Wykład, 30 godzin
|
|
Koordynatorzy: | Paweł Wojciechowski | |
Prowadzący grup: | (brak danych) | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: | Egzamin |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Warszawski.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Warszawski.