Market Research
Informacje ogólne
Kod przedmiotu: | 2600-MFS-MP |
Kod Erasmus / ISCED: |
04.0
|
Nazwa przedmiotu: | Market Research |
Jednostka: | Wydział Zarządzania |
Grupy: |
Przedmioty dla studentów Master in Food Systems - 2 rok, lato |
Punkty ECTS i inne: |
21.00
|
Język prowadzenia: | (brak danych) |
Rodzaj przedmiotu: | obowiązkowe |
Zajęcia w cyklu "Semestr letni 2023/24" (zakończony)
Okres: | 2024-02-19 - 2024-06-16 |
Przejdź do planu
PN PRO
WT ŚR CZ PT |
Typ zajęć: |
Projekt, 15 godzin
|
|
Koordynatorzy: | Agnieszka Wiśniewska | |
Prowadzący grup: | Edyta Barmentloo | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: | Zaliczenie | |
Rodzaj przedmiotu: | obowiązkowe |
Zajęcia w cyklu "Semestr letni 2024/25" (w trakcie)
Okres: | 2025-02-17 - 2025-06-08 |
Przejdź do planu
PN PRO
WT ŚR CZ PT |
Typ zajęć: |
Projekt, 15 godzin
|
|
Koordynatorzy: | Agnieszka Wiśniewska | |
Prowadzący grup: | Edyta Barmentloo | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: | Zaliczenie | |
Rodzaj przedmiotu: | obowiązkowe |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Warszawski.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Warszawski.